Mijn verhaal

Mijn verhaal in concert fotografie begon ergens in 2008, toen ik na eerste shoots vanuit het publiek tijdens lokale concerten, mijn eerste echte camera kocht.

De blues wereld vormde de ideale scene om mij interesse in muziekfotografie te verdiepen en ik kon mij aansluiten bij een klein online medium, zodat ik tot meer en meer concerten toegang kon krijgen en ik steeds meer ervaring opdeed. 

De echte grote sprong voorwaarts kwam er toen ik mocht aansluiten bij het fotografiecollectief, dat vandaag Concertphotographers.be heet. Via deze getalenteerde en gemotiveerde groep werd het tijd voor het echte werk. Van kleine zalen tot de grote arena’s, van beginnende Belgische artiesten tot internationaal gerenommeerde namen. Ik ben deze groep eeuwig dankbaar voor de mogelijkheden die ze mij bieden.

Na de ontmoeting met mijn vrouw – een gediplomeerde fotografe, kon ik mij via haar steun verder verdiepen in andere types fotografie. Vandaag verzorg ik ook huwelijks-, communie- en doopshoots, product fotografie en sport- en paardenshoots via Reflex-photography.be

Fotografie laat me toe om mij uit te drukken in beelden, om de realiteit op mijn manier weer te geven. En wat concert en event fotografie betreft, betekent dat dat ik de artiest op zijn best wil laten zien.